velox.hu ebike webshop
Velox alkatrész köpeny 16x3.00 Kenda (3.00-10) Premium'10
15.000 Ft
Menny.:db

Velox alkatrész köpeny 16x3.00 Kenda (3.00-10) Premium'10

15.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 020100000001
Elérhetőség: Külső raktár
Szállítási díj: 1.989 Ft

Leírás és Paraméterek

  Robogóknál megszokott számozású a gumiköpeny. Velox Elektromos kerékpárok közül csak a 2010-es Premium és a 2014-es Tricikli modellekhez alkalmas.
Kérjük rendelés előtt ellenőrizze, hogy a képen látható gumiköpeny mérete megegyezik-e vásárolni kívánt gumiköpeny méretével.

 

Kimondottan elektromos kerékpárokra és robogókra kifejlesztett gumiköpeny. Az elektromos kerékpárok a normál kerékpárokhoz képest az akkumulátorok miatt lényegesen nagyobb súlyúak, ezért fontos, hogy a gumiköpeny ezt a megnövekedett terhelést hosszú távon is elviselje. A köpeny anyagvastagsága többszöröse egy normál kerékpáros köpenynek, a gumikeverékbe ágyazott szövet pedig sűrűbb szövésű. Másik fontos szempont, hogy a kerekek gördülési ellenállása a lehető legkissebb legyen, hogy az egy töltéssel megtehető távolság minnél nagyobb lehessen. Gumiköpenyeink speciális mintázata kimondottan alacsony gördülési ellenállást biztosít. A megfelelő köpenyek használata elektromos kerékpárokon különösen fontos, hiszen a gyenge minőségű, melynek tartása nem megfelelő, könnyel lefordulhat a kerékről kanyarodás közben, balesetet okozva ezzel. A rossz futófelület nagyobb terhelésnek teszi ki a motort, a vezérlőegységet és az akkumulátorokat is, ezért ezeknek az alkatrészeknek az élettartama jelentősen csökken. Ha gumiköpenyét tőlünk szerzi be, biztos lehet abban, hogy minden szempontból megfelelő lesz, és ezzel megóvja elektromos kerékpárjának összes értékes alkatrészét is.