Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Velox Villamoskerékpár Forgalmazó Kft. már 2004-ben az országban az elsők között kezdett el elektromos kerékpárok kereskedelmével és szervizelésével foglalkozni. Vásárlóinkkal folyamatos kapcsolatot tartva évről évre olyan modell kínálattal állunk az Önök rendelkezésére, amit megbízhatóság és az egyszerű kezelhetőség jellemez.

A Velox Kft küldetése:

  • olyan járműveket biztosítani vevőinknek, amik megadják az önállóságot nekik a mindennapokban, legyen szó gyerekeket nevelő fiatalokról, vagy az unokák kedvenceiről a nagyszülőkről.
  • az egészségesebb életmódra buzdítás, amivel még a környezetünk is élhetőbbé válik azáltal, hogy elektromos járműveink nem szennyezik a környezetet

 

 Az életkor előre haladtával egyre több olyan akadályba ütközik az ember, amin ha nem segítünk, egyre jobban beszűkül a világa. 

Elmaradnak az aktív években előre tervezett tevékenységek, mint például: majd ha nyugdíjas leszek, eljárok horgászni, egésznap a kiskertben dolgozgatok, elmegyek az unokáért az oviba.

Fáj itt, sajog ott és inkább otthon marad az ember, nem mer elindulni, mert fél, hogy túlságosan kifárad, nem fogja bírni. Ez az állapot gyors leépüléshez vezet, ha nem vigyázunk.

Küldetésünknek érezzük, hogy megakadályozzuk ezeket a szomorú eseteket.

Évről-évre azért dolgozunk, hogy elektromos kerékpárjaink minél korszerűbbek és minél egyszerűbben kezelhetőek legyenek.

Évről-évre azért dolgozunk, hogy egyre többen megismerjék elektromos járműveinket és egyre több emberhez jusson el a segítség. Egy elektromos kerékpár nyújtotta szabadság.

Vevőink véleménye magukért beszélnek:

„ Két dolgot féltek a legjobban a mobil telefonomat és a Velox Triciklimet! Ezek kötnek össze a külvilággal!”  - Makai Józsefné, Marika néni Herend –

Az Ön számára is ezt ígérjük, egy Velox elektromos kerékpár kapocs a külvilággal!

► Jöjjön el, próbálja ki milyen kényelmesen és egyszerűen lehet Velox elektromos kerékpárral közlekedni!

Időpont foglalásáért hívja a 06/20-316-0948-as telefonszámon vagy foglaljon időpontot itt: 


 

Velox Kerékpár Bemutataóterem és Szerviz, 
Székesfehérvár, Gugásvölgyi utca 19. (JYSK mellett)