Termékek Menü

Tricikli piros színben 48V 20Ah - használt termék

Ár:
200.000 Ft

 

Cikkszám: 020002000006
Egységár: 200.000,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 15.990 Ft
Szín
 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az életkor előre haladtával egyre több olyan akadályba ütközik az ember, amin ha nem segítünk, egyre jobban beszűkül a világa. 
Elmaradnak az aktív években előre tervezett tevékenységek, mint például: majd ha nyugdíjas leszek, eljárok horgászni, egész nap a kiskertben dolgozgatok, elmegyek az unokáért az oviba. Gyakori, hogy amikor végre eljönnek a várva várt nyugdíjas évek az ember mégis úgy érzi Ő már haszontalan, nem jó semmire. Ezért egyre több időt tölt a szobájába bezárkózva, egyedül, ami fokozatos leépüléshez és az élete elvesztéséhez vezethet. Fáj itt, sajog ott és inkább otthon marad, nem mer elindulni, mert fél, hogy túlságosan kifárad, nem fogja bírni.

Ennek nem kell így történnie!

Triciklivel nem okoz gondot kimenni a közeli horgász-tóhoz vagy elmenni a kiskertbe gondozni a veteményest! Kényelmes fotel ülésében a sajgó porcikák megpihennek, míg szépen gurul a célja felé! Ha Ön is szeretne továbbra is önállóan közlekedni és gondoskodni saját magáról a mindennapokban…

Termék tulajdonságok
Maximális hatótávolság 45-60 km
4 × 20 Ah kapacitású akkumulátor
500 W-os, továbbfejlesztett háromfázisú aszinkron motor
extra erős alumínium öntvény kerekek
hátramenet funkció
síkban állítható, felhajtható karfás ülés
rögzítő fék
műszerfal, akku töltöttség- és sebességmérővel
két fokozatban kapcsolható motornyomaték
első teleszkóp
nagy méretű dobfék elöl/hátul

Mi is az a differenciálmű?

Három kerék, három speciális igény. A bátortalanok biztonságra vágynak, a megszállott cipekedőknek nagy helyre van szüksége, a mozgásukban korlátozott személyeknek pedig egy megbízható közlekedési eszközre.

A megújult Tricikli egyedülállóan alacsony átlépő magassággal (20 cm), hátramenet funkcióval, elképesztő motornyomatékkal, rögzítő fékkel és egy hatalmas hátsó kosárral áll Tulajdonosának szolgálatába.

 

Differenciálműves hátsó-kerék meghajtás:

  - elképesztő hegymászóképesség (akár 15%)

  - stabil úttartás kanyarodás közben és nedves, csúszós útviszonyok között

 

Mi is az a differenciálmű, hogyan teszi biztonságosabbá a Triciklit?

  A differenciálmű feladata a hajtott oldalak felé a nyomaték átvitele, fordulatszám különbség lehetővé tétele mellett. Ha egy járműnek merev hajtott tengelye van, a két hajtott kerék azonos fordulatszámmal forog. Ez azonban csak egyenes haladáskor kívánatos, kanyarodáskor a külső íven futó keréknek nagyobb, a belsőnek kisebb utat kell megtennie, mint a jármű középvonalának, tehát különböző fordulatszámmal kell, hogy forogjanak. Ellenkező esetben vagy az egyik hajtott oldal fog megcsúszni, vagy jó tapadás esetén akkora csavaró-igénybevétel terheli a merev tengelyt, hogy az eltörik.