velox.hu ebike webshop

A kerékpár tárolása télen, szakszerűen.

A kerékpár tárolása télen, szakszerűen.
Neked is gondot jelent a téli kerékpártárolás?

Vannak, akiknek a kerékpár tárolása nem okoz különösebb gondot, mert esetleg kertes házban vagy sorházban laknak, ahol a garázs ideális megoldást kínál az elhelyezésre. A többség azonban kénytelen megbarátkozni a gondolattal, hogy egy újabb „bútort” kell elhelyeznie otthonában, és hamar szembesül azzal, hogy a bringa egy átlagos méretű lakásban meglehetősen nagy helyet foglal.

Erre a problémára kínálunk megoldást új szolgáltatásunkkal, melynek keretében, kerékpárját átvizsgáljuk, és ősztől tavaszig tároljuk.

Mit is jelent ez? Azt, hogy kerékpárját a jövőben nem kell otthonában kerülgetni, hanem mi télen egy fedett biztonságos helyen tároljuk, tavasszal pedig csillogó állapotban adjuk vissza.

A szolgáltatás ára normál kerékpárok esetén összesen, 9.900 Forint, ami tartalmaz egy komplett átvizsgálást, beállításokat (fék, váltó, csapágyak) és szerviz javaslatot és a tárolást is.

Elektromoskerékpárok esetén összesen 14.900 Forint, ami tartalmazza az átvizsgálást, beállításokat (fék, váltó, csapágyak), tárolást és az akkumulátorok havonkénti töltését is.

A szolgáltatás időszaka: október 1-től egészen következő év február 28-ig. Így tavasszal, nyugodt szívvel nyeregbe pattanhat és tökéletes állapotban lévő bringájával már lehet is gyűjteni az új kilométereket.

Kedvezmények:

  • a nálunk vásárolt kerékpárokra 10% kedvezményt* biztosítunk amennyiben a teljes átvizsgálást és a javasolt szervizmunkákat is kéri.
  • Ősfehérvár kártya tulajdonosoknak a szolgáltatás árából 10% kedvezményt* adunk.

*A kedvezmények nem összevonhatóak.

Részletekről érdeklődni lehet:
Velox Elektromoskerékpár Szaküzlet és Szerviz
8000 Székesfehérvár Gugásvölgyi utca 19. (JYSK mellett)
Telefon: 06/22-806-206; 06/20-316-0948
E-mail: info@velox.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog