Termékek Menü

Használt ELGO/M XXL nagyteherbírású elektromos moped

Ár:
299.000 Ft
Használt termék magánszemélytől adásvételi szerződéssel. Új ára egymillió forint fölött van.
Cikkszám: 000000000003
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-08-15

Leírás és Paraméterek

Az EL-GO/M XXL típusú moped méretében és terhelhetőségében is nagyobb, mint a hagyományos mopedek. Az eszközt elsősorban kültéri használatra tervezték, hogy segítse az Ön közlekedését.  A felhasználó maximális súlya akár 200 kg is lehet, míg a kosár maximum 15 kg-ig terhelhető. A moped segítségével nagyobb távolságot tehet meg, mint hagyományos kerekesszékkel. A kényelmes be- és kiszállás érdekében az eszköz ülése kifordítható, kartámaszai felhajthatók. A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért alsóvégtag sérülteknek, vagy nehezen járóknak ajánljuk. A biztonságos közlekedést az elektro-mechanikus fék, a sebességszabályozó gomb, a sebességfokozat kapcsoló, az első és hátsó világítás, valamint a kanyarodást jelző lámpák is segítik. 
 

A moped mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló, önerejéből 10 km/óra sebességgel gyorsabban haladni nem képes, gépi meghajtású kerekesszéknek minősül. Ezzel a típusú eszközzel közlekedő személy közúton gyalogosnak minősül, rá a KRESZ gyalogosra vonatkozó szabályai vonatkoznak.

Az európai szabvány szerint „B” osztályba soroljuk, azaz megfelelően kompakt és irányítható moped, amely alkalmas egyes belső terekben való használatra és képes egyes külső akadályok leküzdésére is. 

Hasonló termékek