Ön most itt van: Főoldal tartalom

 

Válasszon Velox Elektromos Kerékpárt!

 


 

2004-ben - az országban az elsők között - kezdett el cégünk az elektromos kerékpárokkal foglalkozni. Kiskereskedelmi tapasztalatainkra támaszkodva, Vásárlóink igényeit, ötleteit és élményeit meghallgatva évről évre olyan modellkínálattal állunk az Önök rendelkezésére, amit a minőség, megbízhatóság és a könnyű kezelhetőség jellemez.

 

Az elektromos kerékpárok ára tartalmazza az üzembe helyezés díját és a kerékpárhoz tartozó töltő árát is!

 

Szakértő szervizünknek sok olyan hibaelhárítást sikerült már megoldania rövid határidővel, amit mások hosszú-hosszú ideig képtelenek voltak!

 

Több szintű minőségi ellenőrzés

 

 1. Beszállítóink ISO9001 - es minőségirányítási szabvány szerint dolgoznak, aminek köszönhetően a legmagasabb európai követelményrendszernek is megfelelnek a felhasznált alkatrészek.

 

2. A kerékpárok végső összeszerelését székesfehérvári műhelyünkben végzik kollégáink, majd az összeszerelt kerékpárok minden műszaki funkcióját kipróbálják, és csak kifogástalanul működő járműveket állítunk ki bemutatótermünkbe vagy küldünk ki Önnek webáruházunkon keresztül.

 

Egy VELOX elektromos kerékpár megvásárlásakor, Ön biztos lehet benne, hogy az esetleg felmerülő garanciális problémákat, gyorsan és zökkenőmentesen megoldjuk. A körültekintő minőségellenőrzésnek köszönhetően, ilyen jellegű megoldandó feladatokkal ritkán találkozunk.

 

Egyedülálló módon, 6 hónapos használat után visszavárjuk az általunk értékesített kerékpárokat egy felülvizsgálatra. Ilyenkor szervizünk tüzetesen átvizsgálja az Ön kerékpárját, beállítja a fékeket, váltókat és ellenőrzi a kerékpár legértékesebb elektronikus részeit.  Erre azért van szükség, hogy kerékpárja hosszú évekig hűséges társa maradhasson.

 

 

 

 

 

 

 

Az ajánlat megtekintéséhez és a megrendeléshez kattints a fotókra!

 

 

 

 

Az akciós elektromos kerékpárok megvásárolhatóak bemutatótermünkben vagy megrendelhetőek webáruházunkban 2015.02.20. - 2015.03.07 - ig.